Potrawy świąteczne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych potraw. Poniższe dania, możesz zamówić osobiście lub telefonicznie
(Marek 506 056 683).
Ilość zamówień ograniczona.
Odbiór potraw 23 grudnia (piątek) po 15:00.

Nazwa potrawy Cena/ilość
Zupy
Barszcz czerwony 16 zł/litr
Zupa pieczarkowo kremowa 26 zł/litr
Flaki wołowe 35 zł/litr
Dania ciepłe
Drobiowy zawijaniec po śląsku 14 zł/szt.
Świąteczny Karczek z warzywami 13 zł/szt.
Kotlet de volaille 14 zł/szt.
Udka faszerowane 12 zł/szt.
Zraz królewski 15 zł/szt.
Kieszeń schabowa faszerowana serem 14 zł/szt.
Noga kaczki z karmelizowaną pomarańczą 17 zł/szt.
Dania z ryb i inne
Pasztet drobiowy z śliwką 46 zł/kg
Pierogi z kapustą i grzybami 3 zł/szt.
Kapusta wigilijna 3 zł/100g
Krokieciki z kapustą i grzybami 35 zł/kg (około 15 szt.)
Szczupak faszerowany 66 zł/kg
Pieczeń rzymska z natką pietruszki 46 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowanie