Potrawy świąteczne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych potraw. Poniższe dania, możesz zamówić osobiście lub telefonicznie
(Marek 506 056 683).
Odbiór potraw 23 grudnia (poniedziałek) po 15:00.
Liczba zamówień ograniczona.

Nazwa potrawy Cena/ilość
Zupy
Barszcz czerwony 16 zł/litr
Zupa pieczarkowo kremowa 24 zł/litr
Flaki wołowe 30 zł/litr
Dania mięsne
Kotlet mielony z mozzarellą 7 zł/szt.
Kotlet de volaille 8 zł/szt.
Roladka drobiowa 8 zł/szt.
Faszerowana kieszeń schabowa 8 zł/szt.
Zraz królewski 9 zł/szt.
Karkówka po cygańsku 10 zł/por.
Pasztet z gęsiną 40 zł/kg
Kaczka faszerowana 90 zł/kg
Dania z ryb i inne
Pierogi z kapustą i grzybami 1,50 zł/szt.
Kapusta wigilijna 4 zł/100g
Krokiety z kapustą i grzybami 40 zł/kg
(1kg to ok 20 szt.)
Rolada serowa 50 zł/kg
Rolada łososiowa 55 zł/kg
Szczupak faszerowany 60 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowanie