Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych potraw. Poniższe dania,
możesz zamówić osobiście lub telefonicznie
(Marek 506 056 683).
Ilość zamówień ograniczona.
Odbiór potraw 23 grudnia (sobota) po 15:00.
Nazwa potrawy |
Cena/ilość |
Zupy |
Barszcz czerwony |
16 zł/litr |
Flaki |
36 zł/litr |
Zupa pieczarkowo kremowa |
30 zł/litr |
Dania ciepłe |
Kotlet de volaille |
14 zł/szt |
Udka faszerowane |
13 zł/szt |
Karkówka po cygańsku |
14 zł/szt |
Kieszeń schabowa z farszem drobiowym i suszonymi pomidorami |
14 zł/szt |
Roladka drobiowa po śląsku |
13 zł/szt |
Kaczka faszerowana |
90 zł/kg |
Dania z ryb i inne |
Pierogi z kapustą i grzybami |
3 zł/szt. |
Kapusta wigilijna |
3 zł/100g |
Szczupak faszerowany |
70 zł/kg |
Pasztet tradycyjny |
60 zł/kg |
Krokieciki z kapustą i grzybami |
40 zł/kg |
Rolada łososiowa |
70 zł/kg |
Rolada serowa |
60 zł/kg |