Potrawy świąteczne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych potraw. Poniższe dania, możesz zamówić osobiście lub telefonicznie
(Marek 506 056 683).
Ilość zamówień ograniczona.
Odbiór potraw 23 grudnia (czwartek) po 15:00.

Nazwa potrawy Cena/ilość
Zupy
Barszcz czerwony 15 zł/litr
Zupa pieczarkowo kremowa 25 zł/litr
Flaki wołowe 30 zł/litr
Dania mięsne
Zraz królewski 13 zł/szt.
Kotlet de volaille 11 zł/szt.
Udka faszerowane 11 zł/szt.
Filet faszerowany szpinakiem w sosie białym 11 zł/szt.
Zraz wieprzowy w sosie 11 zł/szt.
Kieszeń schabowa faszerowana 10 zł/szt.
Pasztet drobiowy z żurawiną 45 zł/kg
Kaczka faszerowana bez kości 90 zł/kg
Dania z ryb i inne
Pierogi z kapustą i grzybami 2 zł/szt.
Kapusta wigilijna 3 zł/100g
Krokiety z kapustą 35 zł/kg
(1kg to ok 20 szt.)
Rolada z pieczarkami i serem 45 zł/kg
Szczupak faszerowany 60 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowanie