Potrawy Wielkanocne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych wielkanocnych potraw. Wszystkie poniższe dania, mogą Państwo zamówić osobiście lub telefonicznie (Marek 506-056-683).
Odbiór potraw 30 marca (sobota) od godziny 14:00
UWAGA: Liczba dań ograniczona (decyduje kolejność zamówień).

Nazwa potrawy Cena/ilość
Zupy
Żurek z białą kiełbasą 30 zł/litr
Flaki wołowe 36 zł/litr
Dania mięsne i inne
Sękacz drobiowy 14 zł/szt.
Kotlet de volaille 15 zł/szt.
Jaskółcze gniazdo 14 zł/szt.
Karkówka po góralsku 14 zł/szt.
Schabowy z serem i pieczarką 14 zł/szt.
Kaczka faszerowana bez kości 95 zł/kg
Siekanka z jajkiem 60 zł/kg
Pasztet ze śliwką 60 zł/kg
Baleron białoruski 50 zł/kg
Szczupak faszerowany 70 zł/kg
Kiełbasa biała 40 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowania

Wesołych Świąt