Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych wielkanocnych potraw. Wszystkie poniższe dania, mogą Państwo zamówić osobiście lub telefonicznie (Marek 506-056-683).
Odbiór potraw 30 marca (sobota) od godziny 14:00
UWAGA: Liczba dań ograniczona (decyduje kolejność zamówień).
Nazwa potrawy |
Cena/ilość |
Zupy |
Żurek z białą kiełbasą |
30 zł/litr |
Flaki wołowe |
36 zł/litr |
Dania mięsne i inne |
Sękacz drobiowy |
14 zł/szt. |
Kotlet de volaille |
15 zł/szt. |
Jaskółcze gniazdo |
14 zł/szt. |
Karkówka po góralsku |
14 zł/szt. |
Schabowy z serem i pieczarką |
14 zł/szt. |
Kaczka faszerowana bez kości |
95 zł/kg |
Siekanka z jajkiem |
60 zł/kg |
Pasztet ze śliwką |
60 zł/kg |
Baleron białoruski |
50 zł/kg |
Szczupak faszerowany |
70 zł/kg |
Kiełbasa biała |
40 zł/kg |