Potrawy Wielkanocne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych wielkanocnych potraw. Wszystkie poniższe dania, mogą Państwo zamówić osobiście lub telefonicznie (Marek 506-056-683).
Odbiór potraw 20 kwietnia (sobota) po godz. 15:00.
Ilość zamówień ograniczona.

Nazwa potrawy Cena/ilość
Zupy
Żurek z białą kiełbasą 18 zł/litr
Flaki wołowe 28 zł/litr
Dania mięsne i inne
Kotlet mielony z pieczarkami 7 zł/szt.
Kotlet de volaille 7,50 zł/szt.
Jaskółcze gniazdo 7,50 zł/szt.
Faszerowana kieszeń schabowa 7,50 zł/szt.
Filet faszerowany pomidorami w sosie 8 zł/szt.
Zraz królewski 8 zł/szt.
Kiełbasa biała własnego wyrobu 20 zł/kg
Pasztet z gęsiną 30 zł/kg
Klops z jajkiem 30 zł/kg
Rolada z szynką 35 zł/kg
Szczupak faszerowany 58 zł/kg
Kaczka faszerowana 80 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowania

Wesołych Świąt