Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych wielkanocnych potraw. Wszystkie poniższe dania, mogą Państwo zamówić osobiście lub telefonicznie (Marek 506-056-683).
Odbiór potraw 8 kwietnia (sobota) od godziny 14:00
UWAGA: Liczba dań ograniczona (decyduje kolejność zamówień).
Nazwa potrawy |
Cena/ilość |
Zupy |
Żurek z białą kiełbasą |
28 zł/litr |
Boeuf strogonow |
35 zł/litr |
Dania mięsne i inne |
Kotlet de volaille |
14 zł/szt. |
Jaskółcze gniazdo |
13 zł/szt. |
Schabowy z serem i szynką |
13 zł/szt. |
Roladka z karkówki w sosie |
14 zł/szt. |
Udko faszerowane |
13 zł/szt. |
Kaczka faszerowana |
90 zł/kg |
Przystawki |
Siekanka z jajkiem |
50 zł/kg |
Pasztet drobiowy z żurawiną |
50 zł/kg |
Szczupak faszerowany |
70 zł/kg |
Rolada serowa |
60 zł/kg |
Kiełbasa biała |
30 zł/kg |