Potrawy Wielkanocne

Specjalne świąteczne menu, złożone z doskonałych tradycyjnych wielkanocnych potraw. Wszystkie poniższe dania, mogą Państwo zamówić osobiście lub telefonicznie (Marek 506-056-683).
Zamówienia przyjmujemy do 9 kwietnia, odbiór potraw 14 kwietnia (piątek) po godz. 15:00.

Lp. Nazwa potrawy Cena
1 Kotlet de volaille 7 zł/szt.
2 Zraz królewski 7 zł/szt.
3 Jaskółcze gniazdo 7 zł/szt.
4 Udko faszerowane 7 zł/szt.
5 Karkówka gajowego 8 zł/szt.
6 Kotlet mielony z pieczarkami 7 zł/szt.
7 Żurek z białą kiełbasą 16 zł/litr
8 Flaki wołowe 24 zł/litr
9 Kaczka faszerowana 65 zł/kg
10 Szczupak faszerowany 55 zł/kg
11 Rolada łososiowa 48 zł/kg
12 Klops z jajkiem 27 zł/kg
13 Pasztet z gęsiną 30 zł/kg
14 Sałatka jarzynowa 15 zł/kg
15 Kiełbasa biała własnego wyrobu 20 zł/kg

- cena zawiera jednorazowe opakowania

Wesołych Świąt